Borderlines doet dus ook aan tussendoortjes. We komen even langs tijdens de Nachtbar Nacht. We hebben weer een sicke line-up op een heerlijke buitenlocatie tijdens Nachtbar Nacht in samenwerking met Gemeente Heerlenpoppodium NIEUWE NOR en Remcom Events. We gaan sowieso zien:

Oscar Malinowski (de)
Lucas Knoben (de)
Sven-Eric Jansen (de)
Martje Wijers (nl)
Asha Karami (nl)
Noureddine Eljalti (be)

Dessert with cherry on top:

Brohlin (nl)

Geen zorgen: we stellen alle slammers nog een keertje apart aan jullie voor.

Tijdens de allereerste Heerlense Nachbar Nacht op woensdag 9 mei viert Heerlen de grensligging Heerlen-Aken. De afstand tussen beide steden is zo klein, dat we gemakkelijk van elkaars cultuur en evenementen kunnen genieten. Heerlen doet de aftrap met een tof en bruisend programma met film, muziek, breakdance battles, Street Art Tours en poetry slams. Helemaal in het teken van Aken en Heerlen.

Deze eerste editie van de Nachbar Nacht is onderdeel van het randprogramma van de Akense Karlspreis. De oudste en bekendste prijs die uitgereikt wordt voor verdiensten ter bevordering van de Europese eenwording. Dit jaar gaat de prijs op donderdag 10 mei naar de Franse president Emmanuel Macron. Kijk voor het volledige programma op: www.nachbarnacht.nl.

Klein.Berlijn tijdens de Nachbar Nacht wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR i.s.m. Remcom Events en de Gemeente Heerlen. De toegang is gratis.

Hier hebben jullie nog wat links:

Mocht je Lubach niet achterna zijn gegaan: check het event op Facebook.

Official Event Page van de gemeente Heerlen

Het event van Klein Berlijn

Trouwens: je krijgt de groeten van PANDA op je snuit.

All news & updates